Sfaturi inainte-dupa epilarea cu zahar


Sfaturi inainte de epilarea cu zahar:

 

Daca sunteti la prima experienta cu epilare cu zahar, este recomandat sa lasati parul sa creasca intre 5-7 zile sau 1-2 mm, inainte de programare. Veniti la clinica cu pielea curata, uscata. Nu folositi nici un produs de ingrijire a pielii pe zonele pe care intentionati sa le epilati cu zahar (lotiune, deodorant, uleiuri, etc).

In ziua epilarii purtati articole de imbracaminte din fibre natural (bumbac), evitati haine sintetice, bikini sau chilot cu margini. Evitati expunerea la soare direct, baile cu apa fierbinte sau solarul.

 

 

 

 

Sfaturi de ingrijire si intretinere dupa epilarea cu zahar:

 

Evitati bronzarea imediat dupa epilare. Pielea va fi mai sensibila la razele UV. Daca totusi va expuneti folositi creme de protectie solara pe zonele proaspat epilate cu zahar Evitati sa folositi make-up dupa epilarea cu zahar pe zona faciala. Evitati exfolierea faciala in ziua epilarii mustatei, de asemenea evitati atingerea persoanelor cu barba aspra; Cel mai important lucru de retinut, exfoliati, exfoliati, exfoliati! Exfolierea pielii imbunatateste circulatia sangelui si conditioneaza pielea, si este cea mai buna metoda de prevenire a cresterii firelor de sub piele. Exfoliati cu blandete pielea de 2 -3 ori pe saptamana pentru a va mentine pielea intr-o conditie buna intre epilari. Evitati buretii din loofah, se stie ca acestia retin bacteriile. Va recomandam un scrub organic pe baza de zahar si ulei de masline si dupa preferinte eventual un burete de mare natural si apoi un unt de corp organic.


OnLinEstetic VIDEO