Rejuvenarea - Prospetime de primavara pe chipul nostru


Iarna a lasat urme pe chipul nostru. Frigul, vantul si poluarea din orase ne-au facut tenul sa arate deshidratat, cu aspect obosit, tern, mohorat.
Mai mult decat atat, cremele noastre de iarna au incarcat tenul si mai mult, iar etapele de curatare, exfoliere, hidratare parca nu mai au acelasi efect.

 

In secolul XXI rejuvenarea faciala nu mai este un moft, atunci cand oboseala, stresul, poluarea, alimentatia, imbatranirea si alti factori isi pun amprenta pe chipul nostru.

 

Trecerea timpului ne imbatraneste tenul, ii schimba culoarea, tonusul, expresivitatea.


O ingrijire atenta, realizata la timp, poate atenua efectul devastator al acestor dusmani ai frumusetii feminine.

 

Termenul "Rejuvenare" se refera la diverse metode de intinerire a pielii si redobandirea unei frumusetii naturale.


Domeniul esteticii a avansat si acum putem scapa de cearcane cu fillerele cu acid hialuronic.

 

Acidul hialuronic reprezinta cea mai simpla si eficienta metoda de indepartare a cearcanelor; injectiile cu acid hialuronic au efecte imediate si vizibile, iar procedura este rapida si nedureroasa.


Umplerea cearcanelor cu acid hialuronic

Este cea mai eficienta si sigura metoda, daca este realizata de un medic calificat, cu efecte imediate si vizibile, nedureroasa, fara reactii adverse si nu necesita timp de recuperare.

 

Rezultatele se mentin aproximativ intre 6 si 9 luni.

Gelul cu acid hialuronic este cea mai folosita substanta de umplere; particulele de gel absorb apa, moleculele de apa atrase fiind raspunzatoare de marirea volumului in zona injectata.

Acidul hialuronic confera pielii un aspect neted si proaspat prin conservarea elasticitatii, fermitatii si hidratarii.

Efectul terapeutic se instaleaza complet in 7-14 zile, iar apoi, timp de mai multe luni, semnele oboselii nu vor mai fi vizibile. Mai mult decat atat, privirea va fi mult mai luminoasa, iar ochii vor parea mai stralucitori.


Va asteptam la Onlinestetic sa aducem impreuna primavara pe chipul vostru.OnLinEstetic VIDEO