Epilarea cu Zahar


Epilarea cu zahar este o metoda avansata ,care foloseste produse certificate BIO de la Sugar of the Nile Canada - 100% naturala, eficienta, fara durere, fara foliculita si care nu rupe firele de par, o metoda dulce, sanatoasa si igienica.

 

Metoda in sine este foarte veche (epilarea cu zahar), cunoscuta de 5000 de ani in lumea araba, a persistat in timp. Dermato-cosmetica moderna a preluat-o, a perfectionat-o, a imbunatatit formula de fabricare a pastei de zahar si astfel s-a ajuns la o metoda de epilare revolutionara cu multiple avantaje in comparatie cu toate celelalte metode de epilare.

 

Epilarea cu zahar functioneaza excelent

Pentru o exfoliere a pielii mai blanda, dar mai ales pentru o piele sensibila! Exfolierea blanda realizata cu ajutorul epilarii cu zahar detoxifiaza porii facand ca pielea sa arata curata si neteda in timp ce indeparteaza celulele moarte, facand ca pielea sa nu mai aiba acel aspect "de piele imbatranita".

 

 


 

 

Epilarea cu zahar nu doare precum cea cu ceara sau IPL

In functie de cat de sensibila sunteti la durere sau cat de sensibila aveti pielea, durerea este prezenta in timpul acestei epilari mai mult sau mai putin, dar trebuie sa fie suportabila.

 

Epilarea cu zahar este o metoda sigura

Epilarea cu zaha o pot folosi si cei care sufera de eczema, psoriazis si se poate realiza pe orice tip de piele (caucazian, afro american etc), pe diferite texturi ale firului de par si genuri de sex. Zaharul in sine este un bun conservant natural in care bacteriile nu pot supravietui. Pasta de zahar pentru epilare este foarte delicata cu pielea si este solubila in apa deci nu va cauza nici o ranire a pielii si in plus se curata foarte usor! - Spre deosebire de ceara, zaharul se aplica exact invers: adica in sensul invers cresterii firului de par si se smulge in sensul in care firul de par creste. - Tehnicienele noastre in epilare cu zahar au deja multi barbati - fani ai acestui tip de epilare, dat fiind durerea redusa si efectele minunate.


OnLinEstetic VIDEO