Stergerea ridurilor cu Botox


Ce este Botox-ul?

Botox-ul este o neurotoxina care a fost initial folosit pentru tratarea durerilor de cap, dureri de gat, transpiratie excesiva si o serie de afectiuni oculare. Deci, chiar inainte de descoperirea propietatilor de anti-imbatranire Botox a fost utilizat pe scara larga ca preparate injectabile.

 

Beneficiile Botoxului - preparate injectabile

Preparatele injectabile Botox aduc efectul dorit rapid, usor si atata timp cat acestea sunt utilizate de catre un profesionist calificat, ele sunt absolut sigure. Procedura dureaza doar aproximativ 15 minute (in functie de cat de multe injectii aveti nevoie, ar putea fi 2-10 injectii daca sunteti la primul tratament). Nu presupune nici o perioada de refacere, veti fi capabila sa va intoarceti la activitatile obisnuite imediat. Procedura este nedureroasa si veti putea vedea rezultatele in termen de 4-7 zile.

 

 

Cum lucreaza Botox?

 

 

Spre deosebire de alte tratamente, cum ar fi resurfacing facial si peelingul chimic care stimuleaza cresterea de noi tesuturi, botox, pur si simplu relaxeaza muschii care creeaza ridurile si liniile de expresie.

 

Acesta este injectat direct in muschii vizati, dupa care actioneaza spre a relaxa muschiul respectiv.

 

Odata ce muschiul este relaxat ridurile tale dispar!

 

botox

Limitarile substantei Botox

Deoarece acest botox injectabil lucreaza prin relaxarea muschilor care produc ridurile de expresie, aceasta nu poate fi utilizat in partile de jos ale fetei, pentru ca aveti nevoie sa folosi acesti muschi tot timpul. De exemplu, Botox nu potate fi folosit pentru a sterge ridurile de expresie.

Botox preparate injectabile nu va fi suficient pentru cute adanci, in acest caz va trebui sa folositi un agent de umplere. O alta problema este ca efectul Botox-ului este de scurta durata, aproximativ 3-4 luni, dar daca faci in mod regulat injectii cu Botox efectul va dura mai mult. Veti avea nevoie probabil sa repetati tratamentul la fiecare 6 luni

 

Riscurile preparatelor injectabile Botox

Asa cum sa mentionat anterior Botox-ul este absolut siguri atunci cand este injectat de un medic calificat. Cand este aplicat in mod excesiv sau este facut neprofesionist (injectat in locuri gresite), botox, poate provoca unele asimetri faciale temporare sau imposibilitatea exprimarii anunumitor expresii faciale. In ciuda acestor lucruri, Botox a fost un secret pentru frumusetea multor celebritati bogate, pentru un timp destul de lung, dar astazi aceasta a devenit accesibil pentru tot mai multi oameni.


OnLinEstetic VIDEO