rejuvenare-t.jpg

Rejuvenare - Zona Gatului si Decolteu

10274 vizualizari

Dacă sunteţi interesat sa aratati cat mai bine, atunci nu este o idee bună sa ignorati zona gatului si decolteul.
thub-epilare-zahar.jpg

Epilarea cu Zahar

7478 vizualizari

Epilarea cu zahar este o metoda avansata ,care foloseste produse certificate BIO de la Sugar of the Nile Canada - 100% naturala, eficienta, fara durere, fara foliculita si care nu rupe firele de par, o metoda dulce, sanatoasa si igienica.
ah.jpg

Marirea Buzelor cu Acid Hialuronic

5987 vizualizari

Pe masura ce buzele devin mai mari organismul produce mai putine componente necesare pentru a mentine pielea sanatoasa si supla, astfel buzele isi pierd aspectul de tinerete.
bt.jpg

Stergerea ridurilor cu Botox

5245 vizualizari

Botox-ul este o neurotoxina.care a fost initial folosit pentru tratarea durerilor de cap, dureri de gat, transpiratie excesiva si o serie de afectiuni oculare. Deci, chiar inainte de descoperirea propietatilor de anti-imbatranire Botox a fost utilizat pe scara larga ca preparate injectabile.
Untitled-3.jpg

Fractora Firm – Solutia pentru a sterge urmele imbatranirii

3949 vizualizari

Fractora Firm foloseste radio frecventa pentru a produce contractiile la nivelul straturilor profunde ale pielii. Energia prin radio-frecventa stimuleaza formarea de colagen determinand un aspect mai ferm al pielii.
Untitled-2.jpg

Contur si Remodelare Corporala

3697 vizualizari

Tite-Fx este un tratament noninvaziv, care combina Radio Frecventa cu masajul cu vacuum pentru remodelare corporala si eliminarea definitive a tesuturilor adipoase (grasime) nedorite.
thub-avantaje-epilare-zahar.jpg

Avantajele epilarii cu zahar

3534 vizualizari

Studiile dermatologice efectuate in Germania arata ca dupa 3 luni de epilare cu pasta de zahar organica densitatea firelor de par scade cu 25%, dupa 6 luni cu 40% iar dupa 9 luni cu 42,50%.
Untitled-4.jpg

Tratament Reintinerire Fata

3487 vizualizari

Tratamentul FracTotal este un tratament ultra de reintinerire care vizeaza toate problemele pielii lasate, modificari de textura, riduri si modificari pigmentare.
thub-inainte-dupa-epilare-zahar.jpg

Sfaturi inainte-dupa de epilarea cu zahar

2358 vizualizari

Daca sunteti la prima experienta de epilare cu zahar mai jos puteti gasi cateva sfaturi foarte utile
spring-tumb.jpg

Rejuvenarea - Prospetime de primavara pe chipul nostru

2240 vizualizari

La clinica Onlinestetic folosim substantele de umplere cu acid hialuronic de la Juvederm , primul acid hialuronic care contine anestezic.

 

OnLinEstetic VIDEO