Marirea Buzelor cu Acid Hialuronic


Pe masura ce buzele devin mai mari organismul produce mai putine componente necesare pentru a mentine pielea sanatoasa si supla, astfel buzele isi pierd aspectul de tinerete. Acidul hialuronic este una dintre aceste componente.

Acidul hialuronic este un zahar natural care se gaseste in toate celulele vii si care ajuta la mentinerea volumului pielii, prin atragerea si retinerea unei cantitati de apa de 1000 de ori mai mare decat greutatea sa. Expus fiind la factorii externi (de mediu) asa cum sunt lumina soarelui si altele, acidul hialuronic se diminueaza la nivelul pielii, pielea isi pierde volumul, astfel aparand ridurile, mai ales in jurul buzelor. Aveti posibilitatea sa inlocuiti acum acidul hialuronic natural din buze, care se pierde in timp, cu un produs derivat din acid hialuronic.

 

 

Marirea buzelor cu acid hialuronic

Consta in umplere cutanata cu o forma extrem de purificat de acid hialuronic care imita proprietatile acidului hialuronic natural. Cand este injectat chiar sub suprafata pielii, acidul hialuronic adauga volum la nivelul pielii, netezeste acele linii nedorite si dispar ridurile asociate cu imbatranirea.

 

Puteti spune la revedere ridurilor nedorite, puteti zambi cu incredere pentru ca aveti buze frumoase cu aspect natural, si puteti face toate acestea in mai putin de o ora prin injectarea buzelor cu acid hialuronic.

 

Beneficiile injectarii buzelor cu acid hialuronic sunt de neegalat.

Puteti avea un tratament imediat, deoarece nu este necesar sa faceti teste de alergie pentru piele si de asemenea, obtineti rezultate imediate. Injectarea buzelor cu acid hialuronic s-a dovedit a fi o metoda care se desfasoara in conditii de siguranta


pe pietele internationale, pentru aproape un deceniu. In cel mai rau caz reactiile adverse sunt minime, cu roseata, invinetire si posibil umflaturi temporare.

 

Marirea buzelor cu acid hialuronic

Presupune rezultate uimitoare imediate. In mai putin de o ora, tratamentul si recuperarea pot fi finalizate. Injectarea cu acid hialuronic poate fi, de asemenea, utilizata pentru combaterea ridurilor, cum ar fi ridurile de expresie, riduriele din "coltul gurii", liniile de deasupra buzei, si riduri de incruntare (intre ochii).

 

 

Marirea buzelor cu acid hialuronic

Presupune si perioada in care efectul tratamentului se diminueaza si buzele se retrag treptat, in timp, acidul hialuronic este resorbit in mod natural de catre organism. Medicul dumneavoastra va poate recomanda tratamente cu touch-up de doua sau trei ori pe an pentru a mentine corectia optima si rezultatele.

 

Medicul dumneavoastra poate dezvolta un program de tratament pentru a satisface nevoile dumneavoastre individuale.

 

 

Marirea buzelor cu acid hialuronic

Se bazeaza pe unul dintre cele mai noi tipuri de colagen injectabil, fiind utilizat cu succes de catre foarte multi medici esteticieni, este certificat medical atat in Romania cat si in toata lumea.

 

Deoarece marirea buzelor cu acid hialuronic se face cu substante create de organism, substante naturale, nu exista nici un risc de infectie, dar va fi nevoie de tratamente repetate pentru a mentine rezultatele, deoarece este doar o rezolvare temporara.

O injectare are efectul cautat, in general, pentru o durata de trei pana la sase luni, dupa aceasta perioada este necesar un tratament suplimentar.

 

Va invitam in clinicile noastre pentru a discuta cu medici chirurgi esteticieni, cu siguranta veti alege aceasta metoda de a va pune in valoare.OnLinEstetic VIDEO